Banner Banner Banner

Vacatures

Product Manager Sport
Baarn
Medewerker (online) Communicatie
Woerden
Verenigingsondersteuners
Brabant + Limburg
Sport- en Beweegcoaches
Brabant + Limburg

Stagevacature EventMakers - Dutch Grand Prix/ Invictus Games/ La Vuelta Holanda

Organisatie:
EventMakers
Plaats:
Arnhem
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-11-2019

Stagevacature EventMakers - Dutch Grand Prix/ Invictus Games/ La Vuelta Holanda

Stage vacature EventMakers

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult. Door middel van dit platform willen we bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van iedere EventMaker. Daarnaast hopen we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van sportevenementen in ons land. Een persoonlijke aanpak richting EventMakers is hierin essentieel.

Met een klein, hecht team is EventMakers de afgelopen jaren betrokken geweest bij veel grote topsportevenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race Finish en het EK Beachvolleybal 2018. EventMakers is in 2020 onder andere verantwoordelijk voor het vrijwilligersmanagement van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, de Invictus Games en La Vuelta Holanda.

Functieomschrijving

Ter versterking van het Team EventMakers zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Je zult meewerken aan het vrijwilligersmanagement van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, de Invictus Games en/of La Vuelta Holanda. Dit betekent dat je helpt met het werven, plannen, enthousiasmeren en coördineren van vrijwilligers en het organiseren van bijeenkomsten. Je bent in aanloop naar en tijdens de evenementen het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en communiceert per e-mail, social media kanalen en nieuwsbrieven.

 

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
  • Planmatig en organisatorisch sterk & stressbestendig;
  • Pro-actief, sociaal, enthousiast, creatief, resultaat- en servicegericht met oog voor detail;
  • Passie voor sport(evenementen) is een must;
  • Goede schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden;
  • Bereid om af en toe in de avonden en het weekend te werken;
  • Flexibiliteit wat betreft de werkplek is gewenst.

 

Tijdsperiode

Februari 2020 t/m augustus 2020, een langere stageperiode is mogelijk in overleg. We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor van EventMakers op Papendal (nabij Arnhem) en op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn.

Stagevergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding conform marktwaarde voor de periode waarin je werkzaam bent. 

Contactinformatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan z.s.m., maar uiterlijk 1 november, naar team@eventmakers.nl.

 

Banner Banner Banner Banner