Banner Banner Banner

Vacatures

Startersfunctie Sportmanagement Rotterdam / Den Haag
Zuid Holland
Beweegmakelaar
Limburg
Projectcoƶrdinator
Limburg
Procesbegeleider
Eindhoven

Medewerker communicatie

Organisatie:
Sportbedrijf Raalte
Plaats:
Raalte
Werkgebied:
Raalte
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Communicatie & PR medewerker
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
19-06-2019

Medewerker communicatie

HEB JIJ PASSIE VOOR SPORT EN BEWEGEN, HET VERENIGINGSLEVEN ÉN COMMUNICATIE? BEN JIJ GOED MET TEKST EN BEELD EN WEET JIJ HOE JE MET CREATIEVE CONTENT DE JUISTE SNAAR RAAKT? DAN ZOEKEN WE JOU!

Voor ons Sportbedrijf zijn wij, in verband met het vertrek van de huidige medewerker, op korte termijn op zoek naar een 

MEDEWERKER COMMUNICATIE (18-20 uur p/w)

Als medewerker Communicatie ben je verantwoordelijk voor een optimale interne, externe en corporate communicatie van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat onze producten en diensten en onze organisatie optimaal bij sporters, inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties, partners en stakeholders onder de aandacht wordt gebracht.  

Samen met collega’s en externe partners maak je zichtbaar hoe wij gaan voor een gezond, vitaal en sociaal leven in Raalte en hoe wij in die dynamische markt als Sportbedrijf onze positie innemen. De inhoud van jouw werkzaamheden is daarbij zeer divers en uitdagend. Zo houd jij je op het ene moment bezig met het vullen van onze contentkalender en het plaatsen van de online communicatie over al ons zwemaanbod en de sportieve arrangementen. Om vervolgens bijvoorbeeld persberichten te schrijven, flyers vorm te geven, ons jaarverslag te publiceren of onze website verder te verbeteren.

Wie zoeken wij?

We zoeken een communicatieve duizendpoot die van aanpakken houdt. Jij bent als geen ander in staat onze passie voor sport en bewegen glashelder aan anderen over te brengen. Je gaat actief op zoek naar informatie, legt gemakkelijk contacten en bent in staat zelfstandig te werken. Daarnaast breng je relevante kennis en ervaring mee om onze communicatie als Sportbedrijf verder te ontwikkelen.

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie, hebt ervaring in een vergelijkbare functie en bent een kei in online communicatie en het gebruik van social media. Enige ervaring met vormgeving is een pre. Met jouw creativiteit ben jij als geen ander in staat zelf aansprekende content te ontwikkelen. En inherent aan jouw passie voor sport en het verenigingsleven ben jij bereid op flexibele tijden te werken.  

Wat bieden wij?

Wij bieden een honorering in schaal 8 op basis van de Cao Vermo. Wij gaan het eerste jaar een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd. Uiteraard met de intentie deze bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden te continueren

Over het Sportbedrijf

Als Sportbedrijf Raalte gaan wij voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen door samen sportief en actief te zijn. Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen we jong en oud in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodaties.

Sportcentrum Tijenraan is daarbij onze standplaats en uitvalsbasis voor veel activiteiten die in de diverse sportaccommodaties in de gehele gemeente Raalte plaatsvinden, variërend van bijvoorbeeld buitenzwembad de Tippe in Heino tot sportvelden en spel- en gymzalen.  

Als Sportbedrijf willen we de kennispartner op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering zijn. Dit doen we door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, eerstelijns zorg, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente.  Met ruim 40 sportieve collega’s werken we daar elke dag hard aan om dat samen mogelijk te maken. 

Sollicitatieprocedure

De werving- en selectieprocedure ziet er als volgt uit:

Woensdag 19 juni: sluiting reactietermijn

Maandag 24 – Woensdag 26 juni:  1e gespreksronde benoemings- en adviescommissie

Vrijdag 28 juni: eventueel 2e gespreksronde

Belangstelling? 

Spreekt de functie je aan, ben je op korte termijn beschikbaar en ben je op zoek naar een leuke baan met voldoende eigen inbreng in een sportieve omgeving? Dan ontvangen wij jouw motivatie en CV voor 19 juni a.s. graag via vacature@sportbedrijfraalte.nl.  Wij vinden het daarbij belangrijk uit jouw motivatie ook iets van jouw communicatieve creativiteit te kunnen afleiden. 

Heb je vragen of wil je verdere informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Henry Bronkhorst, directeur Sportbedrijf (06-43976170).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Banner Banner Banner Banner