Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Personal Assistant Directie (32 - 40 uur p/w)
Utrecht
Beweegcoach Zorg
Vijfheerenlanden
Project medewerker
Wijdewormer
Docent Gym+ en gezonde leefstijl
Amsterdam

Combinatiefunctionaris korfbal

Organisatie:
St. Werkgever Sportclubs Den Haag
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Buurtsportcoach
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
29-03-2019

Combinatiefunctionaris korfbal

Jij laat de club lekker draaien!

Voordat je verder leest, moet één ding zeker zijn: korfbal is helemaal jouw ding! Van jong tot oud, van ieder niveau word je enthousiast. Kan jij dit plezier ook overdragen op jouw trainers, jouw spelers en alle Hagenaars, dan ben jij de aanvoerder met wie wij in de basis willen starten!

Jouw speelveld

Bij Werkgever Sportclubs Den Haag zijn we op zoek naar een nieuwe combinatiefunctionaris (sportcoördinator) met de specialisatie korfbal. Als onze nieuwe collega versterk jij in de aankomende maanden korfbalverenigingen Achilles en GKV. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit leden -en kaderontwikkeling, het organiseren van maatschappelijk activiteiten en coördineren – begeleiden van stagiaires. 

Daarnaast geef jij vier keer per week naschoolse korfbalcursussen op scholen in Den Haag om jeugd voor de sport te enthousiasmeren.

Achilles

Achilles is de grootste korfbalvereniging van Den Haag. De vereniging laat zich beschrijven als gezellig, saamhorig met een gezonde drang naar prestaties.
Het 1e speelt momenteel in de overgangsklasse en de A1 speelt op het hoogste niveau van Nederland.  De vereniging heeft veel jeugdleden en een sterke selectie, goed verdeeld over de verschillende leeftijdscategorieën.
Achilles is een maatschappelijk betrokken wijkvereniging met een groot aantal vrijwilligers en ligt tussen basisscholen. Als buurthuis van de toekomst organiseert Achilles voor verschillende doelgroepen activiteiten: schoolkorfbal,  gigi-kangoeroedag, tennis, jeu de boules, SeniorenFit en later dit jaar wil de vereniging ook een buitenfitness programma opstarten.

GKV

Een gezellige maar ambitieuze korfbalvereniging met ongeveer 150 leden die binnenkort 100 jaar bestaat, wil vooruit met een sportieve jeugdsportcoördinator. Wij beschikken over een prima sportlocatie met kunst- en gewoon gras. Naast korfbal organiseert GKV toernooien, feest- en spelavonden, jeugdkamp e.a. Wij investeren op de langere termijn om jeugdleden aan ons te binden. Het bestuur wil de jeugdsportcoördinator ook de mogelijkheid geven om eigen ambities te tonen en waar te maken.

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever

Al sinds 2008 werken we als Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) aan de formule van succesvolle sportstimulering in onze hofstad. Als een van de weinigen in onze sector zijn we een stabiele werkgever voor ruim 80 combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en streetsportleiders in Den Haag. Bij ons hebben sportieve medewerkers die hun vak goed uitoefenen uitzicht op een vaste aanstelling.

WSDH staat nauw in contact met 50 sportverenigingen waaraan jij en je collega-jeugdsportcoördinatoren en buurtsportcoaches worden uitgeleend. Met elkaar werken we aan de maatschappelijke betrokkenheid in de wijken in Den Haag. Ook biedt onze stichting een passend en veelzijdig sportaanbod op 100 Haagse scholen.

Jouw winst(o.b.v. een 38-urige werkweek)

 • De glimlach op de gezichten van ‘jouw’ jeugdleden en kader.
 • Een salaris van € 2282 – 3226.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 24 vrije dagen per jaar.
  • Een vergoeding voor kleine kosten en aanvullende verzekeringen.
  • Mogelijkheden om bij te scholen.
  • Een pensioenfonds.

In jouw sporttas

Organisatietalent, enthousiasme en kennis van korfbal: jij hebt het allemaal! En dat gebruik je maar al te graag om Achilles en GKV naar een hoger plan te helpen. Jij kan dingen in gang zetten en coördineren waarbij jouw gestructureerde werkwijze goed van pas komt. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Jouw ondernemende houding en ambitie om jezelf en de vereniging te ontwikkelen, krijgt hier volop de ruimte. Verder breng je mee:

 • Minimaal MBO 4 sportopleiding, bij voorkeur aangevuld met een trainersdiploma (KT2)
 • Sollicitanten met een GALM of MBVO opleiding hebben een pré
 • Ervaring binnen de sportverenigingswereld, bij voorkeur de Haagse, en de begeleiding van technisch kader
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Bereidheid tot werken in de avonduren en soms op zaterdag
 • In staat om vier dagen in de week naschoolse korfbalclinics te verzorgen.

Solliciteren?
Je kan ons overtuigen door een leuke presentatie over jezelf te sturen naar info@swsdh.nl (of via wetransfer). Uiteraard kan je ook via een motivatie en cv solliciteren, en wellicht nodigen we je uit voor een goed gesprek! Stuur jouw sollicitatie voor vrijdag 29 maart via info@swsdh.nl.
Vragen over de vacature of procedure? Stel deze aan Hans Honders, via hans.honders@swsdh.nl, 070 – 368 60 46 of loop even bij ons langs op de Sportcampus (volg de bordjes “Kantoren midden”).

De functie is voor 32 uur p/w.

 

Banner Banner Banner Banner