Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Personal Assistant Directie (32 - 40 uur p/w)
Utrecht
Beweegcoach Zorg
Vijfheerenlanden
Project medewerker
Wijdewormer
Docent Gym+ en gezonde leefstijl
Amsterdam

Schoolsportconsulent

Organisatie:
Sportbedrijf Rotterdam
Plaats:
Rotterdam
Werkgebied:
Rotterdam
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Bredeschool Coördinator
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-03-2019

Schoolsportconsulent

Sportprogrammering zorgt voor een optimaal sport- en beweegaanbod. Dit met als doel om bij te dragen aan de stijging van de sportparticipatie in een bepaald geografisch gebied. Om dit te bewerkstelligen zijn er Schoolsportconsulenten in alle gebieden van Rotterdam actief. Met Schoolsport010 bieden we een uitdagend en afwisselend schoolsportaanbod voor Rotterdamse kinderen. Naast de voordelen voor de gezondheid en fysieke ontwikkeling kijken we ook naar de effecten op de sociale en mentale ontwikkeling. Bovendien stimuleren we de ontwikkeling van talent op alle niveaus.

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Als schoolsportconsulent ben jij hét gezicht van ons schoolsport 010 programma. Je onderhoudt contact met de Rotterdamse basisonderwijsscholen, draagt zorg voor de planning en de kwaliteit van clinics onder schooltijd en organiseert diverse schoolsporttoernooien onder- en na schooltijd.

In elk gebied van Rotterdam is een schoolsportconsulent actief, hij/ zij enthousiasmeert scholen om mee te doen aan ons schoolsport programma en is daarnaast verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan.

We vragen

De Schoolsportconsulent die we zoeken heeft:

- MBO+/ HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur een sportopleiding;

- Een sportieve en representatieve houding;

- uitstekende communicatieve vaardigheden;

- Ervaring in het organiseren van (kleinschalige) evenementen ;

- Een servicegerichte en zakelijke instelling;

We bieden

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je bij ons rekenen op een jaarcontract. De functie is vastgesteld op SK 7 conform cao Vermo (maximaal € 2.986,- bruto per maand per maand op basis van een fulltime dienstverband). Inschaling vind plaats op basis van kennis en ervaring.

Contact

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met, Jaco van der Heijden, Manager school- en buurtsport, tel: 06-13 12-83 05.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Romana Bosklopper - Termijn, HR professional, tel: 06-83 49 08 36.

Wil je weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk dan onze privacy verklaring via: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/privacyverklaring

Sluitingsdatum voor de vacature is 31 maart 2019.

Banner Banner Banner Banner