Banner Banner Banner

Vacatures

Buurtsportcoach Team Sportservice Krimpenerwaard
Krimpenerwaard
Potential store leader Rotterdam
Rotterdam
Potential store leader Kerkrade
Kerkrade
Potential store leader Den Haag
Den Haag

Stage (HBO) - Radiante Sport - Evenement organisatie

Organisatie:
Radiante Sport
Plaats:
Haarlem
Werkgebied:
Nederland, kantoor in Haarlem
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Eventmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
01-02-2020

Stage (HBO) - Radiante Sport - Evenement organisatie

Organisatie/bedrijfsprofiel

Radiante Sport is adviseur, bedenker, ontwikkelaar en/of organisator van evenementen, projecten en programma’s met maatschappelijke relevantie. Waar wij aan werken, heeft betekenis. Per jaar organiseren wij een aantal grootschalige sportevenementen. Zo organiseren wij de Ride for the Roses, HomeRide, HomeRun, Madurodam Marathon, Knowledge Trail, Langste Dag Challenge en hebben wij de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan de organisatie van onder andere de EK Atletiek, EK Handboog, European Youth Olympic Festival (EYOF), OldStars, Ajax Streetwise en Spierathlon. Bekijk ons visuele portfolio hier: http://radiantesport.nl/#about

 

Evenementen stages 

Als stagiair evenementen werk je mee aan de organisatie van de verschillende grootschalige sportevenementen die wij organiseren. Wij zoeken nog stagiairs voor de volgende evenementen:

Ride for the Roses

Jaarlijks fietsen zo’n 10.000 deelnemers mee met de Ride for the Roses om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Een mooie kans om een bijdrage te leveren aan één van de grootste fietsevenementen in Nederland. Voor meer info: www.ridefortheroses.nl

HomeRide en HomeRun

Met een team in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur fietsen, dwars door Nederland, dag én nacht, dát is HomeRide! Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRun: dé sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers lopen in teamverband 240 kilometer hard in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Dit alles om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en zo de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Neem eens een kijkje op: www.homeride.nl en www.home-run.nl.

Madurodam Marathon

In samenwerking met NSGK en Madurodam organiseert Radiante de Madurodam Marathon. Net als andere marathons zijn ook de afstanden van de Madurodam Marathon gebaseerd op de officiële marathonafstand van ruim 42 kilometer. Maar dan in schaal 1:25, de verhouding waarin Madurodam gebouwd is. Eén rondje komt dus neer op 1,688 kilometer. Zowel ouders als kinderen kunnen meedoen met deze marathon, voor meer info: https://www.madurodammarathon.nl/

Naast deze evenementen zijn wij continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe evenementen. Een stage bij Radiante Sport biedt jou een uniek kijkje in de keuken bij een aantal van de grootste Nederlandse (fondsenwervende) evenementen van dit moment. 

Stageopdracht

Ervaring opdoen bij deze toonaangevende fondsenwervende evenementen? Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers een goed georganiseerd, veilig event kunnen beleven en waarbij zoveel mogelijk geld op wordt gehaald voor een goed doel?

Tijdens je stage kom je in aanraking met alle facetten van het organiseren van een (groot) evenement. Denk aan: logistiek, facilitair, communicatie, vrijwilligers- en deelnemers mngt, acquisitie, sponsoring, productie, planning & controle. Maar ook is fundraising een heel belangrijk aspect.

Profiel stagiair(e)

Ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken, pro-actief je werkzaamheden uit te voeren, ben je flexibel, leergierig, denk je out-of-the-box, heb je ons ook iets te leren en heb je dezelfde drive als wij om voor deelnemers een bijzondere belevenis te creëren en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent minimaal 3e jaars student op een relevante HBO-(sport)opleiding.
  • Minimaal 3 dagen per week (liefst meer) beschikbaar.
  • Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband.
  • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent een echte doener en bedenkt en realiseert projecten met grote zelfstandigheid.
  • Je ademt sport en bent bij voorkeur zelf actief.

Interesse/solliciteren

Voor meer informatie neem je contact op met Martijn van Dijk via martijn@radiantesport.nl of 06-81143755. Direct solliciteren kan door je CV, motivatiebrief en een toelichting van je stage (stage opdracht, stageperiode, beschikbaarheid) te sturen naar bovenstaand mailadres.

 

Banner Banner Banner Banner