Banner Banner Banner

Vacatures

Crossmediale communicatiemedewerker
Heerenveen
Senior Recruiter EMEA
Amsterdam
Junior Event Manager
Velsen-Zuid
Junior Project Manager Benelux
Amsterdam

Teammanager

Organisatie:
KNHS
Plaats:
Ermelo
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Teammanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
16-11-2018

Teammanager

Voor de afdeling Topsport zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:


Teammanager
(fulltime)

 

DE UITDAGING Als teammanager voor de Topsport ben je de “linking pin” tussen het veld (o.a. topsporters, coaches en commissies) en de afdeling topsport van de KNHS. Je draagt bij aan de ontwikkeling en coördinatie van het topsport technische beleid en voert dit beleid mede uit. Je zorgt voor een optimale sturing en ondersteuning van de topsport. Je ondersteunt de bondscoaches bij de organisatorische en logistieke uitvoering van het sporttechnische topsportbeleid, selectie- en kwalificatiebeleid en bewaakt de afspraken die gemaakt zijn in de overeenkomsten met sporters, begeleiders en het kader. Je vertaalt het meerjarenbeleidplan en jaarplan naar activiteitenplannen en bewaakt het budget. Je bent onderdeel van het topsportteam en reist hiervoor internationaal om de sport zo optimaal mogelijk te faciliteren.

JOUW PROFIEL Je bent een ondernemende, energieke persoon die zich thuis voelt in de paardensportwereld. Je houdt van mens en paard. Als aanspreekpunt voor diverse geledingen binnen de topsport beweeg je gemakkelijk op alle niveaus binnen en buiten de KNHS. Je bent een organisatietalent pur sang en beschikt over een relevant Hbo-diploma. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend waarbij je veel aandacht hebt voor diplomatie en integriteit. Vanwege het reizen ben je flexibel ingesteld en beheers je in ieder geval de Engelse taal in woord en geschrift. Ben jij innovatief, initiatiefrijk, dienstverlenend en flexibel? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is één van de grootste en sportief succesvolste sportbonden van Nederland. We behartigen de belangen van de bij ons aangesloten verenigingen en leden, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. De KNHS is gevestigd op het KNHS-centrum in Ermelo en heeft momenteel 88 (fte) medewerkers in dienst en is een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Onze kernwaarden zijn respectvol, betrokken, open en deskundig.

DE KNHS BIEDT Een mooie baan in een dynamische organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. Een afwisselende functie, waarbinnen jij je talenten, kennis en ervaring optimaal kan inzetten. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de CAO Sport.

BEN JE GEINTERESSEERD? Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Maarten van der Heijden (Technisch Directeur), telefoon 0577-408370. Je sollicitatie inclusief cv kun je tot 16 november a.s. mailen naar PenO@knhs.nl. Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner