Banner Banner Banner

Vacatures

Buurtsportcoach
Krimpenerwaard
Makelaar sport en bewegen
Krimpenerwaard
Coordinator buurtsportcoach
Haastrecht
Online Fitness Marketeer
Benelux

Vacature Gymdocent

Organisatie:
Nationaal Bureau Sport Stimulering
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent Lichamelijke opvoeding
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-05-2018

Vacature Gymdocent

VACATURE GYMDOCENT

Als net afgestudeerde gymdocent een grote voorsprong krijgen op de rest: wie wil dat nu niet? Sportdocent zet zich in om gymdocenten kansen te bieden in het werkveld, met als gevolg een grotere kans op een vast dienstverband. Ben jij net afgestudeerd, woon je in de omgeving Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en zoek jij dé kans om jouw carrière een goede start te geven? Dan is Sportdocent op zoek naar jou!

WAT HEBBEN WIJ EEN GYMDOCENT TE BIEDEN?

Sportdocent werkt met een gymdocenten invalpoule voor het primair onderwijs (p.o.), voortgezet onderwijs (v.o.) en speciaal onderwijs (s.o.). Op aanvraag van scholen in Amsterdam leveren wij gymdocenten die kunnen invallen in het geval van absentie van de vaste gymdocent. Dit verschilt van een enkele gymles tot een langere periode of heel schooljaar.
Op deze manier doe je ervaring op, bouw je aan een uitgebreid netwerk en ontdek je wat voor type onderwijs en school het beste bij je past. Sportdocent zal je begeleiden tijdens de eerste stappen in jouw carrière!

HOE BEGELEIDT SPORTDOCENT JOU ALS GYMDOCENT?

Onder begeleiding verstaan we onder andere het doen van lesbezoeken door ervaren collega gymdocenten, waarbij je tips en feedback krijgt. Dit kun je vervolgens direct toepassen in jouw gymlessen. Om ook je kennis verder te verdiepen, bieden we je workshops en scholingen aan die handvatten geven bij het invullen van de gymlessen. Zo ontwikkel je een brede basis en heb je een streepje voor in de zoektocht naar een vast dienstverband!

WAT ZOEKEN WIJ IN EEN GYMDOCENT?

De voorwaarde voor deze vacature is een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid. Daarnaast is ervaring met het lesgeven van kinderen een pré en dien je in het bezit te zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Word jij de nieuwe gymdocent van Sportdocent in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Reageer dan op deze vacature door snel je cv en motivatiebrief te uploaden via https://www.sportdocent.nu/category/vacatures/ en wie weet sta je binnen de kortste keren weer in de gymzaal!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner