Banner Banner Banner

Vacatures

Manager Sport
Aalsmeer
Buurtsportcoach Schiedam
Schiedam
Fitnessinstructeur (m/v) bij Fitnesscentrum Koes Life Coaching
overijssel
Mentaal-sportieve leiderschapstrainers
Nederland

Pedagogisch medewerker BSO Grashoppers

Organisatie:
KMN Kind & Co
Plaats:
Maarssen
Werkgebied:
Midden Nederland
Branche:
Sport BSO
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
01-03-2018

Pedagogisch medewerker BSO Grashoppers

Plezier in je werk bij KMN Kind & Co
Iedere dag is anders, zeker als je met kinderen werkt. Wij bieden kinderen een omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, plezier hebben en zichzelf kunnen zijn. Daarin speel jij een grote rol! Met 1450 medewerkers verspreid over circa 260 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang (kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau).


BSO Grashoppers
is gevestigd in het fraaie clubgebouw van hockeyvereniging MHV Maarssen en ligt op een prachtige locatie op loopafstand van de wijk Op Buuren te midden van de sportvelden. BSO Grashoppers biedt diverse sporten aan. Zo ervaren kinderen welke sporten ze leuk vinden en kunnen ze zich hierin spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen leren dat bewegen gezond is en hartstikke leuk! Daarnaast heeft de BSO een uitgebreid en gevarieerd aanbod van speelgoed en is er veel materiaal aanwezig dat de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleert. Kinderen van basisschool de Pionier kunnen bij BSO Grashoppers terecht.


Werken bij BSO Grashoppers

Je vindt het leuk om de kinderen samen met jouw collega’s kennis te laten maken met allerlei sportieve activiteiten. Niets is zo leuk om jouw passie te delen met de kinderen. Je houdt daarbij rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen.

Herken jij jezelf hierin?
Wij zoeken een sportieve collega die een leuke combinatie van BSO-tijd en sporttijd voor de kinderen kan verzorgen. Je bent communicatief vaardig en schakelt snel. Je hebt ervaring met het werken met kinderen in de BSO leeftijd (4-12 jaar).

 

  • Je hebt een afgeronde Sport opleiding (of PW 3/4 opleiding).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Affiniteit met sport is een must!
  • Je hebt een open en flexibele houding en communiceert helder en duidelijk.

 

Dit bieden wij jou
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt een contract voor 15 uur uur per week (schaal 6 CAO Kinderopvang, € 1.943,- tot € 2.652,- o.b.v. 36 uur). Jouw werkdagen zijn maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag. Voordat de kinderen uit school komen, start je met voorbereidende werkzaamheden. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve zorgverzekeringen, een fietsplan, een bijdrage in je sportabonnement, tegemoetkoming in je reiskosten en een bijdrage in jouw pensioen (PFZW).

 

Laat ons jouw talent zien!
En solliciteer op de vacature van Pedagogisch medewerker BSO Grashoppers. Jouw sollicitatie (motivatie en CV) kun je sturen naar: sollicitatie@kmnkindenco.nl.

Contactpersoon voor deze vacatures is is Tia Back (personeelsfunctionaris). Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag en bereikbaar op telefoonnummer 030-6004756.

 

Banner Banner Banner