Banner Banner Banner

Vacatures

Buurtsportcoach Schiedam
Schiedam
Fitnessinstructeur (m/v) bij Fitnesscentrum Koes Life Coaching
overijssel
Mentaal-sportieve leiderschapstrainers
International Development Coach
Rotterdam

Sportmedewerker voor nieuw op te starten Sport BSO Pit (ca. 17 uur)

Organisatie:
KMN Kind & Co
Plaats:
Diemen
Branche:
Overig
Functiegroep:
Pedagogisch Medewerker
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
31-01-2018

Sportmedewerker voor nieuw op te starten Sport BSO Pit (ca. 17 uur)

In januari 2018 wordt er een nieuwe Sport BSO in Diemen geopend. Deze nieuwe locatie is onderdeel van honkbalclub TIW/Survivors. Wij zoeken een sportieve collega die het leuk vindt om deze nieuwe locatie verder op te zetten en uit te bouwen. Het is een locatie waar kinderen met allerlei sporten in aanraking komen.

Wij zoeken
Voor deze BSO zijn we dan ook op zoek naar een sportieve en enthousiaste pedagogisch medewerker die van aanpakken weet en vanzelfsprekend een groot hart heeft voor kinderen. De werkdagen zijn  maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag (en tijdens schoolvakanties hele dagen) voor ca. 17 uur per week. Wij zoeken een collega die het leuk vindt om deze locatie verder vorm te gaan geven en door te laten groeien.

Jouw aanpak, dit ben jij!
Je bent communicatief vaardig en je maakt zaken bespreekbaar om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent sportief en schakelt snel. Je hands-on mentaliteit vinden wij belangrijker dan het aantal jaren werkervaring met kinderen maar je staat wel stevig in je schoenen. Het gaat om een nieuw op te starten BSO dus we zoeken een kartrekker, een pedagogisch medewerker die betrokken en initiatiefrijk is.

  • Je hebt een afgeronde Sport opleiding zoals Sport en bewegen (MBO niveau 3 of 4) of de ALO (HBO). Je hebt ervaring met het werken met kinderen in de BSO leeftijd en je woont binnen een straal van 20 km van de locatie.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift;
  • Je bent in staat om een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen te creëren en spelenderwijs ondersteun jij de kinderen in hun ontwikkeling;
  • Je hebt een open en flexibele houding en communiceert eerlijk en duidelijk.

Wij bieden
Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng op een leuke locatie in Diemen. Wij bieden je een contract van ca. 17 uur per week. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je hebt veel vrijheid in onze organisatie, er zijn veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Je contract is conform de CAO Kinderopvang (schaal 6) en er is meer: denk aan collectieve zorgverzekeringen, een fietsplan, een bijdrage in je sportabonnement, tegemoetkoming in je reiskosten, scholingsmogelijkheden en een bijdrage in jouw pensioen (PFZW).

Contact
Contactpersoon voor deze vacature is Marsja van Wijk (personeelsfunctionaris). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 030-6024944 (op dinsdag, donderdag en vrijdag). Mailen naar sollicitatie@kmnkindenco.nl kan ook.

Banner Banner Banner