Banner Banner Banner

Vacatures

Manager Sport
Aalsmeer
Buurtsportcoach Schiedam
Schiedam
Fitnessinstructeur (m/v) bij Fitnesscentrum Koes Life Coaching
overijssel
Mentaal-sportieve leiderschapstrainers
Nederland

Personal trainer/coach

Organisatie:
Personal Fitness Nederland
Plaats:
Bussum
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Coach/Trainer
Opleidingsniveau:
MBO/HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-01-2018

Personal trainer/coach

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fitness Nederland op zoek naar een Personal Trainer/Lifestylecoach. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven coach voor onze studio in Bussum.

 

Fit for life!
Als Trainer/Lifestylecoach begeleid je klanten naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens de wekelijkse sessies met je klanten vertel je ze alles over de voordelen van regelmatige beweging, leer je ze alles over gezonde voeding en geef je een korte maar intensieve training met één doel: een gezonde levensstijl en een permanente gedragsverandering!

 

Wat biedt Personal Fitness Nederland?
Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijk persoon die geheel zelfstandig zijn of haar klanten kan begeleiden. Je bent energiek, enthousiast, zelfverzekerd en flexibel. Omdat onze studio meer is dan alleen een personal training studio, krijg je uiteraard een intensieve inwerkperiode waarbij we je alles zullen leren over onze kijk op ‘Fit for life’!

 

Mogelijkheden
Momenteel zijn we op zoek naar iemand die per 1 januari 2018 beschikbaar is. Je bouwt je eigen klantenbestand op en onze ervaring leert dat je binnen 6 maanden een fulltime baan hebt!

 

Functie eisen
Een afgeronde sport en/of voedingsopleiding (CIOS, ALO, Fitness A en/of B, Voedingsleer / Gewichtsconsulent, personal trainer of NASM). Daarnaast krijg je een interne opleiding. Verder vinden we het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met sport en/of gezonde voeding en dat je op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van levensstijlverandering kunt overbrengen.

 

Bedrijfsprofliel
Personal Fitness Nederland is een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid.

Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres.

Wat iemand zijn doelstelling ook is, wij zullen met het team van Personal Fitness Nederland er alles aan doen om samen met de klant deze doelen te bereiken en te behouden.

Sinds 15 jaar werken we met het bewezen 'Fit for Life' fitness- en lifestyleprogramma. Dit programma is opgebouwd uit de drie pijlers; bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Reeds honderden klanten hebben dit programma met succes gevolgd!

 

Wil jij ook graag aan de slag als personal coach?

Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken in een van onze studio's iets voor jou!

Maak van je hobby je beroep!

 

Interesse?

Ben jij klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging? Mail dan je CV inclusief foto en motivatie naar hilversum.pfn@gmail.com.

Voor meer informatie over onze werkwijze kun je alles lezen op www.personalfitnessnederland.nl

Banner Banner Banner